Şahinkaya Girişimcilik Zirvesi 2025’te, gençlerle buluşarak “Fikirden Markaya: Yaratıcılığın Gücü” üzerine keyifli bir konuşma gerçekleştirdim.

Girişimcilik sadece bir fikir bulmak değil, o fikri hayata geçirmek için doğru stratejileri geliştirebilmek, risk alabilmek ve vizyoner bir bakış açısıyla ilerlemektir.

Yaratıcılığı nasıl yönetebiliriz?
Gerçek bir hedef ile sıradan bir temenni arasındaki fark nedir?
Fikirlerimizi bir marka haline dönüştürmek için hangi adımları atmalıyız?
Girişimcilikte psikolojinin gücü ve başarı alışkanlıkları nasıl oluşturulur?

Program öncesinde, Şahinkaya Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Şahinkaya ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dilay Şahinkaya ile girişimcilik ve yaratıcı düşüncenin önemi üzerine keyifli bir sohbet etme fırsatım oldu.

Etkinlik boyunca gençlerin meraklı soruları ve heyecanı, girişimcilik ruhunun her zaman canlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bu harika etkinliği düzenleyen Şahinkaya Eğitim Kurumları’na, misafirperverlikleri için Oğuzhan Şahinkaya ve Dilay Şahinkaya’ya ve etkinliğe katılan tüm öğrencilere teşekkür ederim.

Unutmayın: Fikirlerinizin bir değere dönüşmesi için sadece düşünmek değil, harekete geçmek gerekir.

Kategoriler:

Haber,